Setmana gastronòmica dels fruits carnosos de la tardor

Amb l'arribada de la tardor, la natura ens ofereix diferents fruits que tant ens agraden. És un moment fabulós per mostrar als infants quins són els fruits carnosos de la temporada de la tardor, familiaritzar-nos amb la seva olor, tacte i gust, i despertar així tots els nostres sentits!! 

Com que la situació actual degut a la pandèmia per la Covid-19 no ens permet realitzar la nostra tradicional festa Eivissenca de la trencada, ni reunir-nos tots els cursos al voltant de la taula per esmorzar junts, hem hagut de canviar una mica les regles i adaptar-nos a la nova situació. 

Enguany la classe de les Madauixes hem demanat la col·laboració de les famílies per portar cada dia de la setmana una fruita carnosa per treballar-la a classe i poder degustar-la tots alhora! Desprès els infants estaven molt engrescats en saber com s'escrivia el nom d'aquella fruita amb la qual cosa hem aprofitat per treballar la lectoescriptura en un context totalment significatiu per a ells. 

Els infants estaven molt entusiasmats de descobrir quina sería la fruita que tocava traballar segons el dia i aquest ha estat el resultat!!

DILLUNS: CAQUI


DIMARTS: RAÏM I POMA


DIMECRES: XIRIMOYA


DIJOUS: MAGRANA, MANDARINA I TARONJA


DIVENDRES: FESTA DE LA TRENCADA!!

Comentaris